Smazání lekce

Lekci můžete smazat, pokud se na ni ještě žádný člen nepřihlásil. Pomocí tlačítka Odstranit lekci pod editačním formulářem lekce.

Po kliknutí na toto tlačítko, pokud se mezitím nestihl někdo na lekci přihlásit, se lekce okamžitě odstraní z rozvrhu.

Zrušení lekce

Pokud si lekci stihl někdo zarezervovat, lekci již nelze odstranit. Místo tlačítka pro odstranení se objeví tlačítko Zrušit lekci.

Zrušením lekce se automaticky odešle e-mail o zrušení všem přihlášeným členům a vrátí se jim kredit za rezervaci.

Našli jste odpověď?