Vyfotografování člena pomocí webkamery

Na kartě člena po najetí kurzorem myši na fotografii člena se zobrazí tlačítko Fotografovat.

Po kliknutí na toto tlačítko se spustí obraz z připojené webkamery. Pokud se tak nestane, pravděpodobně bude potřeba Membexu povolit její použití.

V Chrome to vypadá následovně:

Po kliknutí na tlačítko Fotografovat se u řádku s URL https://app.membex.cz objeví dialog s informací, že chce web app.membex.cz používat fotoaparát (případně webkameru nebo přímo vypsaný typ webkamery připojený k počítači). Klikněte na tlačítko Povolit, tak zajistíte, aby měl Membex přístup k vaší kameře a vy jste ji mohli použít k fotografování vašich členů.

Ve Firefoxu je to takto:

Po kliknutí na tlačítko Fotografovat se u řádku s URL https://app.membex.cz objeví dialog zda chcete sdílet svoji kameru se stránkou app.membex.cz a také zde uvidíte název zařízení. Klikněte na tlačítko Sdílet vybrané zařízení.

Po povolení se okamžitě připojená webkamera spustí a vy můžete fotografovat.

Pro vytvoření a uložení fotografie kliknětě na tlačítko s ikonou diskety, které najdete na promítaném obrazu z webkamery - fotografie se okamžitě po kliknutí uloží. Pokud se obraz na webkameře ještě hýbe, nebojte, uloží se snímek, který tam byl v momentě kliknutí na tlačítko, jenom počkejte dokud tlačítka nezmizí a zobrazí se právě udělaná fotografie

Pokud jste například na tlačítko Fotografovat kliknuli omylem, stačí kliknout na tlačítko s křížkem nebo jednoduše odejít na jinou stránku aplikace.

Odpovědělo to na vaši otázku? Díky za zpětnou vazbu Nastal problém při odesílání vaší zpetné vazby. Prosím, zkuste to později.

Stále potřebujete pomoc? Kontaktujte nás Kontaktujte nás