Nastavení automatických e-mailů

Nastavení automatických e-mailů, najdete v Nastavení > Nastavení pobočky na záložce E-maily.

Notifikační e-mail 5 dní před expirací

Jinými slovy expirační e-mail má za úkol informovat člena klubu, kterému za pět dní vyprší předplacené vstupné (permanentka). Pro přižpůsobení dynamičnosti obsahu jsou dostupné dvě proměnné:

  • #company# - název vaší společnosti vyplněný v nastavení firmy, pro lepší použitelnost vzhledem k tomu, že název se občas může změnit, tak ho nemusíte měnit zde, pokud tuto proměnnou použijete.
  • #date# - datum expirace předplaceného vstupného, který se vyplňuje automaticky do e-mailu pro informační účely. Datum má formát den.měsíc.rok (DD.MM.YYYY)

Editovatelný je předmět e-mailu, kam můžete taktéž vyplňovat proměnné, a tělo e-mailu, které je připraveno na použití jakékoli html šablony e-mailu. Tzn. můžete si pomocí vašeho oblíbeného nástroje nadesignovat svůj vzhled e-mailu a použít ho zde v kombinaci s proměnnými. Pro více pokročilé informace nebo pomoc s návrhem e-mailové šablony nás můžete kontaktovat pomocí chatu v Membex aplikaci.

Použití

Notifikace o končící permanentce - zvýšení retence.

E-mail k narozeninám

Má stejné vlastnosti a možnosti jako předchozí typ e-mailu s tím rozdílem, že se odesílá v den před členovými narozeninami. K dispozici je pouze jedna proměnná a to #company#.

Použití

Můžete jej použít například pro pozvání vašich členů v den jejich narozenin do vašeho klubu, nabídnout jim na ten den slevu nebo je pozvat a dát jim malou pozornost když se dostaví. Použití je hlavně marketingové pro podporu návštěvnosti vašeho klubu.

Odpovědělo to na vaši otázku? Díky za zpětnou vazbu Nastal problém při odesílání vaší zpetné vazby. Prosím, zkuste to později.

Stále potřebujete pomoc? Kontaktujte nás Kontaktujte nás