Přidání nové permanentky

Permanentky jsou speciální typy produktů, které si můžete definovat tak, aby vyhovovali vašim požadavkům a zároveň umožňovaly kontrolu při vstupu člena, který takovou permanentku zakoupil. Pod tlačítkem Nová permanentka tedy najdete přidávací formulář, kde můžete nastavit kolika měsíční je nebo kolik vstupů má na tuto permanentku povoleno a případně i které hodiny ve které přesně dny bude platit (bude mít její majitel přístup do vašeho klubu). Nastavit zde máte možnost také přiřazení k pobočkám vašeho klubu - můžete tedy definovat, do které pobočky s touto permanentkou člen může a do které ne.

Po kliknutí na tlačítko Přidat se permanentka uloží a je potřeba ji přidat ještě do ceníku pomocí Správy produktů, kde u přidávaného produktu vyberete v políčku Permanentka tu, kterou chcete pomocí tohoto produktu prodávat a do příslušného skladu pobočky pomocí Správy skladů, kde vytvořený produkt permanentky do skladu přidáte.

Poté můžete začít permanentky prodávat přímo z karty člena.

Odpovědělo to na vaši otázku? Díky za zpětnou vazbu Nastal problém při odesílání vaší zpetné vazby. Prosím, zkuste to později.

Stále potřebujete pomoc? Kontaktujte nás Kontaktujte nás