Nastavení pobočky

Všechna nastavení pobočky najdete v Nastavení > Nastavení pobočky.

Nastavení pobočky

Název pobočky, její adresa a informace o otevírací době. Tyto informace se nastavují tady. Informace o otevírací době jsou použity např. pro Graf denní návštěvnosti.

Check-in personálu jako první

Tato volba, pokud je zapnutá, se postará o připomenutí zaznamenání příchodu personálu. Funguje to tak, že pokud personál zaznamená příchod člena dříve než svůj, zobrazí se mu informace o nepřítomnosti zaměstnance.

Odečítat vstupy z permanentky při aktivní rezervaci

Pokud zapnete tuto volbu, budou se při vstupech na jednotlivé lekce automaticky odečítat vstupy ze vstupové permanentky, pokud ji člen bude mít aktivní.

Pozastavit online rezervace

V případech, kdy potřebujete, aby členové neměli možnost vytvářet rezervace, použijte tento přepínač. V zapnuté poloze bude váš rezervační systém pouze pro čtení a nikdo nebude moci vytvořit rezervaci. Rozvrh a všechny ostatní funkce rezervačního systému zůstanou dostupné.

Logo

Každá pobočka má možnost nahrát své logo, které se zobrazuje v záhlaví aplikace a také v rezervačním systému podle toho, na jakou pobočku máte zrovna rezervační přepnutý.

Loterie

Tato funkce vám umožní při každém x-tém zaznamenaném příchody automaticky vytisknout výherní los. Můžete to využít například při promo akcích.

Odpovědělo to na vaši otázku? Díky za zpětnou vazbu Nastal problém při odesílání vaší zpetné vazby. Prosím, zkuste to později.

Stále potřebujete pomoc? Kontaktujte nás Kontaktujte nás