Slevomat - automatické rezervace

Slevomat.cz je největší český slevový portál s nejširší nabídkou slevových akcí a segment wellness akcí je velmi široký.

1. Nastavení a aktivace integrace

Pro aktivaci si jako první věc potřebujete zjistit API klíč od podpory slevomatu. Jakmile jej budete mít, vložíte a uložíte ho v Nastavení firmy na záložce Integrace v sekci Nastavení Slevomatu do pole Token.

2. Přidání variant akcí

Pro kontrolu, zda je zakoupený voucher uplatňovaný na správnou lekci, je potřeba si zadat aktuální akce ze Slevomatu s jejich variantami uložit a následně spárovat s konkrétními lekcemi. Přidání variant akce najdete v nastavení Slevomat - varianty akcí.

3. Spárování akce s lekcemi

Ve Správě lekcí buď jednotlivě nebo přes tlačítko Hromadná editace spárujete varianty s vybranými lekcemi. Vouchery těchto akcí se totiž mohou aplikovat pouze na lekce, které jsou s nimi spárované. Taková lekce potom bude mít mimo tlačítka Registrovat další tlačítko Použít Slevomat voucher, pomocí kterého zákazníci mohou zadat kód voucheru a tak lekci zarezervovat.

Odpovědělo to na vaši otázku? Díky za zpětnou vazbu Nastal problém při odesílání vaší zpetné vazby. Prosím, zkuste to později.

Stále potřebujete pomoc? Kontaktujte nás Kontaktujte nás