Evidence dodavatelů pro příjem zboží

Máte velké množství položek zboží a zadávání příjemky je trochu peklíčko? Pro lepší přehlednost si můžete roztřídit položky zboží mezi dodavatele a příjem zboží bude zase o něco jednodušší. V příjemce si můžete vybrat konkrétního dodavatele, od kterého zboží zrovna přijímáte a seznam položek se vám podle toho vyfiltruje.


Seznam dodavatelů

...si můžete vytvořit v Nastavení > Dodavatelé

Zde si vytvoříte jednoduchý seznam s volitelnými informacemi o jejich IČ, adrese apod. a tyto potom můžete u každého produktu zaškrtnout.

Vytvoření příjemky...

...potom bude jednoduší díky políčku pro výběr dodavatele, kde si můžete vybrat konkrétního a seznam zboží se vám zredukuje jen na to, které ve skutečnosti od vybraného dodavatele odebíráte.

Takto pořízená příjemka vám navíc ke konkrétnímu dodavateli přednastaví hodnoty počtů kusů a nákupní ceny podle posledních vámi zadaných hodnot. Pří dalším příjmu zboží tedy budete mít tyto hodnoty předvyplněné a barevně odlišené - samozřejmě bude možné je kdykoliv změnit nebo smazat.

Odpovědělo to na vaši otázku? Díky za zpětnou vazbu Nastal problém při odesílání vaší zpetné vazby. Prosím, zkuste to později.

Stále potřebujete pomoc? Kontaktujte nás Kontaktujte nás