Co je Membex?

Membex je platforma zajišťující provoz a správu klientských informací klubu. Zabezpečuje kompletní agendu nejen docházky členů a personálu, rezervační systém na klubové události (skupinové lekce, semináře apod.) a pokladní systém

CRM (Systém pro správu členů)

Základní funkčností je evidování členů klubu a sledování jejich docházky. Ve stejné evidenci máte potom možnost udržovat informace o svém personálu a tím sledovat jeho docházku. Každý měsíc tak budete mít všechny jejich příchody a odchody na jednom místě zaznamenané.

Rezervační systém

Pokud budete mít aktivní produkt pro rezervace, v rozhraní aplikace najdete celou sekci pro správu lekcí (událostí) a jejich rezervací. Na speciální internetové adrese, kterou najdete v nastavení Firmy pod záložkou Firma, potom budete mít váš vlastní rezervační systém pro vaše členy. Do rezervačního systému k rezervaci lekcí se nepřihlásí nikdo, kdo se k vám před tím nezaregistroval.

Pokladní systém

To potřebuje snad každý, kdo provozuje klub. Pokladna v Membexu vám zajistí pořádek v příjmech a výdajích vašeho klubu, ať už se jedná o hotové peníze nebo platby kartou.

Odpovědělo to na vaši otázku? Díky za zpětnou vazbu Nastal problém při odesílání vaší zpetné vazby. Prosím, zkuste to později.

Stále potřebujete pomoc? Kontaktujte nás Kontaktujte nás