Odbavení MultiSport návštěvy

Pro snadnější a rychlejší obsluhu můžete svůj Membex účet propojit s vaším Multisport účtem v partnerské zóně. Jediné co potřebujete, jsou přístupové údaje, které dostanete od vašeho zástupce u společnosti Multisport Benefit s.r.o. Po integraci už se nemusíte zvlášť přihlašovat do partnerské zóny na https://partnerzone.multisport.cz/, ale vše můžete pohodlně odbavit v Membexu.


Zápis návštěvy člena

Pokud váš člen chce zaplatit vstup svojí Multisport kartou, můžete si ho vyhledat, jak jste zvyklí (pomocí členské kartičky, jména, příjmení nebo i třeba Multisport kartičky - tuto funkčnost jsme zachovali, ale pouze pro vyhledávání člena ve vaší evidenci) a na jeho profilu kliknout na modré tlačítko Multisport.


Objeví se výzva pro naskenování čárového kódu nebo QR kódu Multisport karty. Případně (viz. níže Zápis návštěvy nečlena) se vám zobrazí výběr služeb, které lze ve vaší Multisport partnerské zóně odbavit - po výběru jedné z nich se zobrazí výzva k naskenování.


Po naskenování se zkontroluje, zda je Multisport karta v pořádku, a pokud ano, návštěva se okamžitě zapíše do partnerské zóny Multisportu a Membexu k příslušnému členovi.


Tu najdete jak v prezenci vč. jeho jména a odkazu na jeho profil,


nebo v reportu Přehled návštěv.


Zápis návštěvy lekce

Pro snadné odbavení rezervace lekce pomocí Multisport karty stačí v detailu lekce u příslušného člena kliknout na tlačítko Příchod na multisport.


Následuje výzva k naskenování čárového nebo QR kódu Multisport karty. Případně (viz. výše Zápis návštěvy nečlena) se vám zobrazí výběr služeb, které lze ve vaší Multisport partnerské zóně odbavit - po výběru jedné z nich se zobrazí výzva k naskenování.


Po načtení se kód zkontroluje, a pokud je v pořádku, návštěva se zapíše do partnerské zóny Multisport a Membexu k příslušnému členovi a lekci. Pokud je rezervace zdarma, zapíše se do Membexu návštěva a rezervace se označí za zaplacenou, pokud je rezervace placená, po úspěšném zapsání Multisport návštěvy se členovi vrátí kredit za rezervaci lekce na jeho kreditový účet v Membexu.


Zápis návštěvy nečlena

Není nutné, aby se náhodný návštěvník s Multisport kartou u vás registroval, pokud to vyloženě nevyžaduje váš provozní řád. Stačí, když na hlavní stránce Membexu, kde běžně načítáte členské karty, kliknete na tlačítko Příchod na multisport.


Zobrazí se výzva pro naskenování čárového nebo QR kódu Multisport karty, případně výběr služby, pokud vaše zařízení má více Multisport služeb, které odbavuje.



Pokud tedy máte více služeb u Multisportu, po výběru jedné ze služeb se objeví výzva k naskenování čárového nebo QR kódu.



Po naskenování systém automaticky zkontroluje, zda je karta platná a zda na ni dnes jde zapsat návštěva. Pokud platná je a jde na ni zapsat návštěva, po načtení se automaticky zapíše do vaší Multisport partnerské zóny a zároveň do evidence Membexu.



Všechny dnešní Multisport návštěvy najdete v prezenci označené štítkem (viz. obrázek výše) nebo potom v reportu Přehled návštěv, kde uvidíte i předchozí dny.

Vše je anonymně uložené pod unikátním číslem návštěvy bez osobních údajů návštěvníka. Návštěvu v prezenci můžete smazat do 15 minut od jejího zápisu.



Pokud bude např. karta prošlá nebo ten den již použitá, dozvíte se to. Po načtení vám Membex napíše chybovou hlášku s informací co je s kartou špatně.

Odpovědělo to na vaši otázku? Díky za zpětnou vazbu Nastal problém při odesílání vaší zpetné vazby. Prosím, zkuste to později.

Stále potřebujete pomoc? Kontaktujte nás Kontaktujte nás