Úprava textu obchodních podmínek

Obchodní podmínky jsou ten nejdůležitější dokument a je potřeba mít je řádně evidované a revidované. Každé uložení změny máte možnost buď vynutit souhlas s novou verzí obchodních podmínek nebo uložit úpravu jako drobnou opravu, když například měníte pouze překlepy.

Editaci obchodních podmínek najdete v Nastavení firmy na záložce Obchodní podmínky.

Kliknutím na tlačítko Upravit obchodní podmínky se dostanete k editaci textu.

Text podmínek máte možnost editovat pomocí jednoduchého editoru, takže můžete snadno formátovat nadpisy, odstavce a seznamy.

A nakonec nastavíte typ úpravy. Pokud se jedná o např. sepsání nových podmínek nebo jinou důležitou změnu, kterou by měli vaši členové znovu odsouhlasit, vyberte Změna vyžadující nový souhlas. Naopak pokud jen opravujete překlep, kterého jste si před tím nevšimli nebo formátování textů jako tučné písmo, nadpis apod., vyberte Drobná oprava.

Po kliknutí na tlačítko Uložit se nová verze rezervačních podmínek uloží a pokud vyberete typ úpravy vyžadující nový souhlas, tak se vašim členům po příštím přihlášení objeví před rezervací lekce nové podmínky, které budou muset odsouhlasit, než si lekci zarezervují.

Odpovědělo to na vaši otázku? Díky za zpětnou vazbu Nastal problém při odesílání vaší zpetné vazby. Prosím, zkuste to později.

Stále potřebujete pomoc? Kontaktujte nás Kontaktujte nás