Rezervace lekce z karty člena

Rezervace pomocí kreditu

Pro případy, kdy k vám přijde člen osobně na recepci a potřebuje zarezervovat lekci, funguje tlačítko Rezervace. Najdete zde seznam aktuálních lekcí pro aktuální den a můžete pomocí datumového filtru přecházet mezi jednotlivými dny.

V případě, že člen nemá dostatečný kredit a tím pádem nepůjde rovnou rezervovat účast na lekci, zobrazí se tlačítko Nabít kredit a rezervovat, přes které se dostanete do pokladny:

Zde se, okamžitě po uhrazení kreditu, účast na lekci automaticky zarezervuje a zobrazí se znovu profil člena.

Rezervace bez kreditu

Pokud z nějakého důvodu potřebujete nebo chcete přijímat rezervace bez toho, aby se musela zaplatit v momentě rezervace, tato funkce vám to umožní. Po zapnutí této funkce z rezervační stránky zmizí tlačítko pro nabití kreditu, pokud nemá člen dostatečný kredit a rezervace, kterou personál provede se provede zdarma. Taková rezervace se potom členovi projeví na kartě v čase lekce, kdy na ni přijde v sekci Lekce.

Rezervace zdarma můžete aktivovat v Nastavení pobočky pomocí těchto tří přepínačů.

Systém upozorní, že rezervace byla provedena zdarma a je potřeba za ni zaplatit. V tomto případě se přes členovu kartu prokliknete do pokladny, vyřídíte platbu (platba za vstup/platba za lekci/jakkoliv budete potřebovat) a poté kliknete na tlačítko Přišel na lekci a zaplatil. Toto tlačítko přepne rezervaci ze stavu zdarma na zaplacenou a tím se započítá do výplat trenérovi.Rezervace, které zůstanou ve stavu zdarma v systému zůstávají, trenérům se za ně nic nevyplácí a počítá se z nich členovo skóre pro eliminaci absencí.

Odpovědělo to na vaši otázku? Díky za zpětnou vazbu Nastal problém při odesílání vaší zpetné vazby. Prosím, zkuste to později.

Stále potřebujete pomoc? Kontaktujte nás Kontaktujte nás