Rezervace lekce

Kompletní rozvrh lekcí vašeho klubu uvidíte veřejně na url podobné https://rezervace.membex.cz/(zkratka-vašeho-klubu). Pro vytvoření rezervace však musíte být přihlášení.


Rezervaci potom provedete tak, že kliknete na vybranou lekci v rozvrhu, kdy se vám objeví detail lekce. Pokud lekce bude mít ještě volná místa a vy dostatek kreditu, uvidíte tam tlačítko Rezervovat s možností výběru počtu rezervací.

Pokud chcete vytvořit více jak jednu rezervaci, klikněte na rozbalovací šipku a vyberte z dostupných hodnot, potom klikněte na tlačítko Rezervovat a máte hotovo. V případě, že jste se spletli, můžete vzít příštích 10 minut tuto akci vždy zpět kliknutím na tlačítko Vzít zpět nebo na tlačítko Bezplatně zrušit rezervace při opětovném otevření rezervované lekce.Pokud nemáte dostatek kreditu a váš klub podporuje platby on-line, uvidíte tam tlačítko Rezervovat a zaplatit kartou s částkou. Na toto tlačítko stačí kliknout, ihned poté se objeví platební brána, přes kterou zaplatíte a rezervace se po úspěšné úhradě dokončí.

Detail lekce, na kterou máte vytvořenou rezervaci:

Zrušení rezervace je po 10 minutovém intervalu také možné, každý klub ale může mít různé podmínky zrušení a s tím související storno poplatky, které musejí být vždy uvedené ve storno podmínkách, se kterými souhlasíte při registraci do vašeho klubu. Pravidla storno poplatků jsou uvedeny u každé lekce.

Odpovědělo to na vaši otázku? Díky za zpětnou vazbu Nastal problém při odesílání vaší zpetné vazby. Prosím, zkuste to později.

Stále potřebujete pomoc? Kontaktujte nás Kontaktujte nás